Total: NOK 0,00
Herav mva.: NOK 0,00
-

×
Antall:
+
NOK

Fox Protune Protune program - Tilpass gaffel til din personlige kjørestil.

  


Etter 2 år med intensiv testing har vi, i tett samarbeid med FOX, startet et tuningsprogram der vi kan tilpasse din CTD FIT gaffel til din kjørestil og norske kjøreforhold

Vi har holdt fokus på å gi rytteren mer grep og sikkerhet på typisk norsk underlag og hatt fokus på å gjør gaffelen enda mer "plusj" samt gi gaffelen en jevn progressivitet. I korte trekk betyr dette at friksjonen i gaffelen vil bli betraktelig redusert som gir en umiddelbar respons på småslag, samtidig som man hindrer gaffelen fra å dykke under kraftig slag.

Måten vi bygger om demperenheten gjør at gaffelen gir mer kompresjonsdemping jo hardere slaget er fra underlaget. Dette gir deg som rytter mer trygghet, både i form av grep, stabilitet og selvsikkerhet.

Hva gjør vi?

Ved en Pro-Tune demonterer vi gaffelen og foretar en tilpasning av foringene, der de blir justert med presisjonsverktøy for å passe gaffels innerbein optimalt. Deretter deler vi demperenheten og bytter seal-head, shimstack og flow-divider samt fyller ny olje, bruker da vakummaskin for å få ut all luft. Støvpakninger blir byttet og smøreolje erstattet med 20wt Gold olje.

En bieffekt av denne prosessen er at en gaffel med Protune har serviceintervall på 125 timer.

Innmat

Interessert?

For å kunne tilpasser CTD FIT 32 eller 34 gaffelen din må vi vite ryttervekt, hjulstørrelse, din kjørestil, og gjerne også litt om hvordan type terreng du sykler i.

Pro-tune pris er 1000,- i tillegg til ordinær servicepris.

 Kontakt Rob på rob@cyklon.no

 

Cyklon as Nye Teglverksvei 21 4632 Kristiansand Tlf. 38047474 - Foretaksregisteret 986 395 334
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2021